Balans of ruis?

Geschreven op 21 sep, 2015

Balans of ruis?

21 september. Hoogtepunt van de herfst. De tijd van naar buiten gerichte groei is voorbij. Bovendien komt er nu alleen maar ruis van de buitenwereld op je af. Maak de balans op in de 5 lagen van je bestaan: je werk | je fysieke gesteldheid | je gevoelstoestand | je gedachtewereld | je bezieling. En stel jezelf de volgende vragen:

Welke thema’s hebben me bezig gehouden vanaf begin maart, welke houden me nog steeds bezig en zijn ze nog passend? Niet meer? Neem afscheid.

De planning in je agenda: waar had ik, vanaf maart, genoeg ruimte en waar niet? Ontdek je bronnen van spanning! Leg discipline aan de dag om verandering aan te brengen.

Lever ik, in mijn werk en in mijn leven, een kwaliteit die me vervult? Waar vraagt dit aanpassing?

Beschouw, beoordeel, orden.
Moeite met herordenen? Binnenkort vind je hier het orakel-systeem van Tibet gepresenteerd. Een vorm van voorspelling die deel uitmaakt van de cultuur en religie van Tibet. Een systeem gebaseerd op filosofische doctrines zoals de onderlinge samenhang van alle dingen. Een systeem wat je helderheid verschaft en toegang kan geven tot het karakter van je bestaan.

Voor nu? Zoek de stilte. Dat vermindert ruis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This