Vilein huwelijk

Geschreven op 12 dec, 2015

Vilein huwelijk

Dat verlichten en verblinden een vilein soort huwelijk hebben gesloten, is wetenschap die nooit is onderzocht. Onnodig ook. Dit fenomeen bewijst zichzelf. Ken je dat? Als je te lang in de zon kijkt en dan knippert met je ogen: die zwarte vlek. Even valt je denkende geest stil. Juist in dat moment wordt er, middels je zenuwbanen, een regeneratie in gang gezet. Beschadigde cellen worden hersteld. Vijfduizend jaar geleden werd deze techniek al toegepast binnen oude culturen en religies. Van belang hierbij was dat je op een bepaalde tijd in de zon keek. Keek je op andere tijden, dan was dat gevaarlijk omdat de UV waarde te sterk was en het licht juist schade toebracht aan je cellen.

Ik wist niet dat ik je vroeg in de zon te kijken toen dat niet de bedoeling was.

Anna’s blog wil verlichten. Je actieve geest een split second on hold zetten, zodat wat zich daaronder bevindt, kan regenereren. Zien zonder denken. Dat heelt. Behalve wanneer je in dat licht moet kijken op een ongepast moment. Mea culpa aan degenen die een aantal keren verzuchtten: pfffffffff, niet wéér een nieuw artikel!

Anna’s blog is het tweede jaar van haar bestaan ingegaan. Bijgestuurd. Met dank voor jullie commentaar. Nieuwe versie: Anna2.0 :-). In hoge mate waardeer ik alle input. Heb ik jullie lezend oog en kritieke Mind nodig. Of een cursus koorddansen. Want: met een lichaam geboren in het westen, en een geest, veel meer thuis in de onderstroom van het oosten, is het soms lastig balans houden. Namasté aan al mijn lezers.

1 Reactie

Geef ook een reactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This